Henrico Drent, CCO Prinsen Berning

Bright investeert veel tijd in het kennen en herkennen van het juiste sales talent in de markt en heeft naar mijn idee inmiddels hierin het beste netwerk.

Annet Hondelink, Commercieel Manager Hilton Foods Holland

Bright is bright! Bright vraagt altijd goed door om te begrijpen wat we zoeken en weet vervolgens de juiste match te maken. Ze zijn enthousiast, open & schakelen snel!

Fred van Beek, VP Sales Unilever

Werken met Bright: ze begrijpen wat ik zoek, presenteren passende kandidaten die succesvol zijn binnen Unilever. Een aanrader!

Sander Leenders, Country Director BeNeLux Upfield

Performance, passion en care zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Bright weet de juiste talenten in de markt te vinden die hier perfect bij passen.

Henk Jan Beltman, Tony's Chocolonely

Ook Bright is "serious about people and crazy about chocolate".

Ester van Dusseldorp, Marije Vermeulen en Monique Labega, partners Bright

Wij bemiddelen op andere wijze, namelijk lean en mean, kortere lijnen, persoonlijk contact, meer kwaliteit en begrip leveren.
Home > meer vacatures

meer vacatures

Trade Marketing / category management vacatures

Category & Insights Manager met leidinggeven

Je hebt als category manager een cruciale rol richting AH, waarmee je een strategisch partnerschap hebt. Je verrijkt en ondersteunt hen met de beste inzichten en ...meer

Manager Trade Marketing

Je denkt als Manager Trade Marketing volledig vanuit het belang van de shopper, de categorie en de rol die A-merken daarbinnen spelen. Vanuit data-, klant- en ...meer

Trade Marketeer

Je bent als trade marketeer verantwoordelijk voor het verstevigen en uitbouwen van de relaties met retailers. Dit doe je door het maken van ...meer
Wij werken o.a. voor: