Henrico Drent, CCO Prinsen Berning

Bright investeert veel tijd in het kennen en herkennen van het juiste sales talent in de markt en heeft naar mijn idee inmiddels hierin het beste netwerk.

Annet Hondelink, Commercieel Manager Hilton Foods Holland

Bright is bright! Bright vraagt altijd goed door om te begrijpen wat we zoeken en weet vervolgens de juiste match te maken. Ze zijn enthousiast, open & schakelen snel!

Fred van Beek, VP Sales Unilever

Werken met Bright: ze begrijpen wat ik zoek, presenteren passende kandidaten die succesvol zijn binnen Unilever. Een aanrader!

Sander Leenders, Country Director BeNeLux Upfield

Performance, passion en care zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Bright weet de juiste talenten in de markt te vinden die hier perfect bij passen.

Henk Jan Beltman, Tony's Chocolonely

Ook Bright is "serious about people and crazy about chocolate".

Ester van Dusseldorp, Marije Vermeulen en Monique Labega, partners Bright

Wij bemiddelen op andere wijze, namelijk lean en mean, kortere lijnen, persoonlijk contact, meer kwaliteit en begrip leveren.
Home > meer vacatures

meer vacatures

Sales vacatures

KAM & Business Development

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het hele portfolio (ca. 20 merken) bij een brede range bestaande klanten, waaronder de twee belangrijkste grossiers en ...meer

Key Account Manager Retail

Je wordt als Key Account Manager verantwoordelijk voor een aantal grote Nederlandse retailers. Je bent verantwoordelijk voor winstgevende groei van de twee merken bij ...meer

Key Account Manager scale-up

Je wordt als key account manager verantwoordelijk voor zowel de drug als food retailers. Binnen drug is er al een goede distributie en ...meer
Wij werken o.a. voor: