Henrico Drent, CCO Prinsen Berning

Bright investeert veel tijd in het kennen en herkennen van het juiste sales talent in de markt en heeft naar mijn idee inmiddels hierin het beste netwerk.

Annet Hondelink, Commercieel Manager Hilton Foods Holland

Bright is bright! Bright vraagt altijd goed door om te begrijpen wat we zoeken en weet vervolgens de juiste match te maken. Ze zijn enthousiast, open & schakelen snel!

Fred van Beek, VP Sales Unilever

Werken met Bright: ze begrijpen wat ik zoek, presenteren passende kandidaten die succesvol zijn binnen Unilever. Een aanrader!

Sander Leenders, Country Director BeNeLux Upfield

Performance, passion en care zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Bright weet de juiste talenten in de markt te vinden die hier perfect bij passen.

Henk Jan Beltman, Tony's Chocolonely

Ook Bright is "serious about people and crazy about chocolate".

Ester van Dusseldorp, Marije Vermeulen en Monique Labega, partners Bright

Wij bemiddelen op andere wijze, namelijk lean en mean, kortere lijnen, persoonlijk contact, meer kwaliteit en begrip leveren.
Home > meer vacatures

meer vacatures

Sales vacatures

Customer Business Developer

Het gaat om een nieuwe rol. Je rapporteert aan de CCO. Je wordt verantwoordelijk voor de top 21-60 internationale klanten. Bestaande klanten maar ook new business/ ...meer

National Account Manager (discount, drug, non food retail)

Als national account manager wordt je verantwoordelijk van een aantal klanten binnen hard discount, non food retail en ...meer

National Account Manager OOH

Je wordt als national account manager OOH verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het gehele OOH kanaal, exclusief grossiers. Je krijgt een gevarieerd klantenpakket met ...meer

Senior Key Account Manager

Als Senior Key Account Manager word je enthousiast van het ontwikkelen van ...meer
Wij werken o.a. voor: