Henrico Drent, CCO Prinsen Berning

Bright investeert veel tijd in het kennen en herkennen van het juiste sales talent in de markt en heeft naar mijn idee inmiddels hierin het beste netwerk.

Annet Hondelink, Commercieel Manager Hilton Foods Holland

Bright is bright! Bright vraagt altijd goed door om te begrijpen wat we zoeken en weet vervolgens de juiste match te maken. Ze zijn enthousiast, open & schakelen snel!

Fred van Beek, VP Sales Unilever

Werken met Bright: ze begrijpen wat ik zoek, presenteren passende kandidaten die succesvol zijn binnen Unilever. Een aanrader!

Sander Leenders, Country Director BeNeLux Upfield

Performance, passion en care zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Bright weet de juiste talenten in de markt te vinden die hier perfect bij passen.

Henk Jan Beltman, Tony's Chocolonely

Ook Bright is "serious about people and crazy about chocolate".

Ester van Dusseldorp, Marije Vermeulen en Monique Labega, partners Bright

Wij bemiddelen op andere wijze, namelijk lean en mean, kortere lijnen, persoonlijk contact, meer kwaliteit en begrip leveren.
Home > meer vacatures

meer vacatures

Marketing vacatures

Brand Manager

Je werkt als ervaren brand manager voor het grootste merk van de Nederlandse organisatie. Het A-merk is marktleider in vitamine, mineralen en ...meer

Brand Manager BeNe

Je wordt als brand manager verantwoordelijk voor het 2e merk van de organisatie. Je rapporteert direct aan de marketing en ...meer

Product Manager Vers

Als product manager ben je de kartrekker in het NPD proces. Je werkt nauw samen met ...meer

Senior Brand Manager

Je bent als senior brand manager verantwoordelijk voor het grootste merk voor de Nederlandse markt. Je rapporteert aan de marketing lead en ...meer
Wij werken o.a. voor: