Ester van Dusseldorp, partner Bright

Het verbinden van mensen geeft mij veel energie.

Monique Labega, partner Bright

Ik vind het leuk om te achterhalen wat mensen drijft en waar hun krachten liggen.

Marije Vermeulen, partner Bright

De perfecte match vinden tussen kandidaat en opdrachtgever geeft altijd voldoening

Ester van Dusseldorp, Marije Vermeulen en Monique Labega

Recht door zee en persoonlijk, zo werken wij het liefst.
Home > Over ons
Ester van Dusseldorp
Ester heeft ruime marketing- en sales ervaring opgedaan bij bedrijven als Vrumona, Heineken en Douwe Egberts. Daarna is zij met veel plezier gaan werken in executive search. Van het verbinden van mensen, het tot stand brengen van de juiste match, krijgt zij veel energie.
contact
Monique Labega
Na een jarenlange carrière bij L'Oréal en Henkel is Monique gaan werken in executive search. In 2005 is zij Bright gestart samen met Ester. Monique heeft veel plezier in het contact leggen met mensen en erachter komen wat hen drijft en waar hun krachten zitten. Deze kennis gebruikt zij weer bij het tot stand brengen van een goede match.
Contact
Marije Vermeulen

Marije heeft jarenlange ervaring opgedaan bij Unilever in verschillende rollen oa als Sales Director in Retail en OOH Directeur. Marije kent de FMCG markt door en door en heeft een groot netwerk. Een waardevol aanspreekpunt voor zowel opdrachtgever als kandidaat.
contact

Mireille Beij
Mireille is onze nieuwe aanwinst. Mireille heeft lokale en internationale marketingfuncties vervuld bij diverse bedrijven, zoals Paulig, Schweppes en United Biscuits. Haar ervaring en drive maken haar een uitstekende gesprekspartner voor opdrachtgever en kandidaat.
contact

Over ons

In 2005 startten Monique Labega en Ester van Dusseldorp Bright Executive Search, een bureau puur gericht op FMCG (fast moving consumer goods). Wij wilden bemiddelen op andere wijze, namelijk lean en mean, kortere lijnen, altijd contact met Monique of Ester en meer kwaliteit en begrip leveren omdat wij ruime werkervaring hebben opgedaan in marketing en sales banen in FMCG. Sindsdien zijn Marije Vermeulen en Mireille Beij toegetreden tot het Bright team. 

Wij werken met veel plezier en succes voor vele FMCG fabrikanten, consultants en retailers, zoals Unilever, Riedel, Colgate-Palmolive, Haribo, ABND, JDE, Upfield, Hilton Foods, Westland Kaas, Bonduelle, Signature Foods, Nestlé, Danone, Kantar Consulting en vele andere. 

Bright heeft vele marketing managers, brand managers, e-commerce managers, trade marketeers, sales directors, marketing directors, online marketeers, consumer & insight shopper managers, general managers, category managers, business directors, (key) account managers, shopper marketeers, customer directors, gezocht en gevonden. Een goede plaatsing is voor ons als iemand met veel plezier in zijn nieuwe job uitdaging vindt, daar lang blijft toevoegen en vervolgens promotie maakt. Daar streven wij naar en dat geeft ons energie.

Wij houden regelmatig contact met onze kandidaten en zijn graag sparring partner met luisterend oor voor hen die een nieuwe stap overwegen of zichzelf willen benchmarken in de markt. Wij brengen zo onze ruime ervaring en netwerk in om kandidaten te adviseren.

Dat bieden we ook onze opdrachtgevers. Wij denken graag met hen mee in team indeling, structuur en opvolging. Ook delen wij met hen de perceptie die over hen leeft als werkgever en hoe zij dat zouden kunnen verbeteren. Vanzelfsprekend hanteren wij strikte vertrouwelijkheid bij dergelijke adviezen.

Wij werken o.a. voor: