Casper Teunissen, general manager Kneipp

Bright schakelt snel en met succes: hebben mij geholpen aan zeer passende kandidaten in mijn team.

Mark Visser, partner MBVermeer

Bright weet altijd kandidaten te vinden met een optimale fit met onze organisatie wat leidt tot een hoog conversie percentage, van kennismaken tot aanbieding.

Fred van Beek, VP sales Unilever

Werken met Bright: ze begrijpen wat ik zoek, presenteren passende kandidaten die succesvol zijn binnen Unilever. Een aanrader!

Johan Boersma, sales director trade Douwe Egberts

Bright doet naam eer aan: fris, gedreven en enthousiast. Maakt goede inschatting hoe ambities en mogelijkheden van bedrijven en mensen bij elkaar komen. Kort op de bal, snel en daardoor succesvol.

Henk Jan Beltman, Tony's Chocolonely

Ook Bright is "serious about people and crazy about chocolate".

Ester van Dusseldorp, Marije Vermeulen en Monique Labega, partners Bright

Wij bemiddelen op andere wijze, namelijk lean en mean, kortere lijnen, persoonlijk contact, meer kwaliteit en begrip leveren.
Home > privacy-statement

privacy-statement

De werkwijze van Bright Executive Search is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Wij houden regelmatig contact met onze kandidaten en zijn graag sparring partner met luisterend oor voor hen die een nieuwe stap overwegen of zichzelf willen benchmarken in de markt. Wij registreren gegevens van kandidaten om hen goed van dienst te kunnen zijn bij hun loopbaan keuze. Deze gegevens betreffen: NAW gegevens en CV (waaronder werkervaring, opleiding, wensen en ambities). Daarnaast bewaren wij gespreksnotities en correspondentie met als doel om kandidaten zo goed mogelijk te adviseren, afgestemd op persoonlijke behoeften en wensen.

Wij hechten hierbij grote waarde aan privacy. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Gegevens zullen niet verkocht worden dan wel gebruikt worden voor andere doeleinden. Gegevens zullen bewaard blijven zo lang wij kandidaten van dienst kunnen zijn in hun loopbaan. Een kandidaat heeft recht op inzage, correctie of verwijdering van zijn of haar persoonlijke gegevens uit ons bestand.

Onze website kan bezocht worden zonder dat jouw persoonsgegevens aan ons worden doorgegeven. Evenals veel andere websites verzamelt onze website wel automatisch bepaalde niet-identificeerbare informatie over de gebruikers van de website, zoals bijvoorbeeld het Internet Protocol (IP)- adres van jouw computer, het IP-adres van jouw Internet Service Provider, datum en tijd van toegang tot de website, het internetadres van de website vanwaar je rechtstreeks bent doorgelinkt naar onze website, het besturingssysteem dat je gebruikt, de onderdelen van de website die je bezoekt, de pagina‚Äôs van de website die je hebt bezocht en de informatie die je hebt bekeken. Deze technische informatie wordt gebruikt voor het beheer van de website en systeembeheerder, en om de website en het gebruik ervan te verbeteren. Bright maakt geen gebruik van tracking cookies, wel van webstatistieken. Dat doen we om te kijken hoe bezoekers onze website gebruiken. Deze informatie helpt ons om de site te verbeteren. Bright maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming ten aanzien van selectie van kandidaten. Bright maakt wel gebruik van openbare bronnen als linked in.

Indien je ervoor kiest om je te registreren, dan ga je er mee akkoord dat we jouw gegevens bewaren en dat wij deze informatie zullen gebruiken in lijn met ons privacybeleid.

Wij werken o.a. voor:
Onze klanten