Henrico Drent, CCO Prinsen Berning

Bright investeert veel tijd in het kennen en herkennen van het juiste sales talent in de markt en heeft naar mijn idee inmiddels hierin het beste netwerk.

Mark Visser, partner MBVermeer

Bright weet altijd kandidaten te vinden met een optimale fit met onze organisatie wat leidt tot een hoog conversie percentage, van kennismaken tot aanbieding.

Fred van Beek, VP sales Unilever

Werken met Bright: ze begrijpen wat ik zoek, presenteren passende kandidaten die succesvol zijn binnen Unilever. Een aanrader!

Johan Boersma, sales director trade Douwe Egberts

Bright doet naam eer aan: fris, gedreven en enthousiast. Maakt goede inschatting hoe ambities en mogelijkheden van bedrijven en mensen bij elkaar komen. Kort op de bal, snel en daardoor succesvol.

Henk Jan Beltman, Tony's Chocolonely

Ook Bright is "serious about people and crazy about chocolate".

Ester van Dusseldorp, Marije Vermeulen en Monique Labega, partners Bright

Wij bemiddelen op andere wijze, namelijk lean en mean, kortere lijnen, persoonlijk contact, meer kwaliteit en begrip leveren.
Home > Werkwijze
Netwerk executive search

Kandidaten worden geworven puur alleen door netwerken. Wij vragen altijd toestemming aan kandidaten voor het gebruik en bewaren van hun gegevens. Wij zijn continu in gesprek met hen middels telefoon, mail en in persoon. We gebruiken onze eigen website en maken gebruik van internet portals als Linkedin, Google etc.

Werkwijze

Wij hanteren het volgende stappenplan in ons search proces:

  1. Intake: in een gesprek met HR en lijnmanagement bespreken wij de strategie en doelstellingen van het bedrijf, de bedrijfscultuur, het ideale profiel van de gezochte kandidaat en de daarbij behorende competenties en salarisniveau.
  2. Profielschets: wij schrijven een kort en bondige profielschets waarin wij een beeld schetsen van de organisatie(cultuur), de afdeling, de vacature en de benodigde ervaring en competenties.
  3. Search: via ons netwerk benaderen wij potentiƫle kandidaten die voldoen aan het profiel en nodigen hen uit voor een diepte interview.
  4. Schriftelijke presentatie van kandidaten: middels hun CV, aangevuld met onze aanbeveling.
  5. Persoonlijke kennismaking: kandidaat en opdrachtgever.
  6. Contract: wij adviseren zowel de opdrachtgever als de kandidaat over de arbeidsvoorwaarden.
  7. Nazorg: wij houden contact met zowel de opdrachtgevers als de geplaatste kandidaat over de wederzijdse ervaringen.

 

Wij werken o.a. voor:
Onze klanten